Масачузетс

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Масачузетс

Имоти за продажба в Масачузетс

На изток граничи с Атлантическия океан, на юг с щатите Кънектикът и Роуд Айлънд, на север с Ню Хемпшир и Върмонт, а на запад с Ню Йорк.

Преди да инвестирате в имот за продажба в Масачузетс е добре да направите внимателна оценка на много ценности, които влияят на пазара на недвижими имоти.

Масачузетс е американска държава в района на Нова Англия, известна със значителната си колониална история. Бостън е столицата, но градските центрове с голям интерес, особено за имоти в Масачузетс, са Спрингфийлд и Уорчестър.

Пазарът на недвижими имоти в Бостън поставя рекорди през 2018 г. въпреки ниските нива на запасите.

Еднофамилните къщи и вилите за продажба в Кохасет, Медфорд и Бостън се справят много добре.

Тази цифра е рекорд за този тип къща в района. Condos и Brownstones също са се увеличили в медианните продажби, но тези цифри вероятно са пряк резултат от по-малкото свойства

продадени. Този пазар сега е рай за продавачите с множество оферти и по-високи цени, които стават тенденция.

През първото тримесечие на 2018 г. регистрирахме спад от 25.13% в домовете, които в момента са на пазара и са достъпни за купувачите.

Бостънският глобус съобщава, че Асоциацията на риелторите в Масачузетс твърди, че средните цени на жилищата за един жилищен имот са се увеличили с 4%. Така че, дори и наличието на къщи да е спаднало, средната цена за продажбите на жилища отново се е повишила, което дава на продавачите най-добрите ползи на пазара в Бостън за още една година.

Спрингфийлд е най-добрият град в страната, където сингли да си купят имот за продажба в Масачузетс.

Преди десет години бяхме в разгара на рецесията и продажбата на имот за продажба в Масачузетс можеше да изглежда невъзможен.

В този град растежът на работата на града подхранва продажбите на къщи.

Освен че са повече домове за продажба, те също така харчат по-малко време на пазара.

Съществува различна психология в Спрингфийлд, която се е възприела през последните две-три години, защото сме виждали различни икономически възможности.

Град Уорчестър е безспорно един от 5-те най-добри места за живеене и за закупуване на имот за продажба в Масачузетс до 2025 година.

Worcester е един от най-горещите и най-конкурентни пазари в цялата страна.

В подкрепа на тази хипотеза трябва да вземем под внимание реконструкцията на бившите "Brownfield" пространства в характерните магазини и ресторанти, вълнуващото развитие на това, което някога е било площад Kelley в района на канала, по-нататъшни интелигентни инфраструктури, екологични градски автобуси, железопътна услуга Union Station и летището.

Със сигурност непрекъснатото развитие на училищата, инфраструктурите, градското обновяване и градовете ще тласнат нашия град повече, отколкото можем да си представим

Пазарът на недвижими имоти всъщност става невероятно конкурентен, тъй като се продава по-малък жилищен фонд и продължава желанието на Worcester.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 5663

За продажба Вила, Масачузетс, Boston, Boston, Boston

2,228,831.91BGN
За продажба
Вила

198 m²
Вили за продажба.
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB